SouTH KoRea:- HeRe I CoMe

>> Friday, April 08, 2011



Alhamdulillah. Aku berjaya mendapat kelulusan cuti selama 7 hari (4-10 MAY 2011) daripada Ketua Jabatan aku utk ke KOREA SELATAN bersama2 dengan ayah & adik2 aku. Tak sabar pulak rasanya. Tiket penerbangan Air Asia utk ke sana dah lama dah beli, iaitu pada bulan Oktober tahun lepas, beberapa minggu lepas aku start kerja. Adik aku yg beli online. Waktu tu tak terpikir pulak tentang kesusahan nak mendapat cuti. Main nak ikut je. Syukurlah akhirnya aku berjaya jugak mendapat cuti. Mula2 ingat nak batalkan saja niat nak ke Korea Selatan. Tapi, bila dipikir2kan balik, bila lagi la peluang mcm ni nak datang lagi kan? Terima kasih sangat2 kepada Ketua Jabatan aku kerana meluluskan cuti aku. One of the nicest people I know. :)

Apa2 pun, doakan semuanya selamat nanti ye. Dah lama dah tak travel. Gian pulak rasanya. Heheh. Korea Selatan adalah negara yang ke-46 yg bakal aku kunjungi & merupakan permulaan bagi aku utk menawan benua Asia selepas benua Eropah dah berjaya aku tawan. InsyaAllah. Doa2kan.


SILA KLIK BANNER INI UNTUK KE HALAMAN 'JHaZKiTaRo's Travelogue' UNTUK MEMBACA KESEMUA KOLEKSI TRAVELOGUE


14 buah komen:

amny Friday, April 8, 2011 at 11:56:00 PM GMT+8  

wah..bestnyee..xpenah sampai ke sana lagi..nak ikot...^^

أفيق فواز بن أحمد صالح Saturday, April 9, 2011 at 5:10:00 AM GMT+8  

wau serius cool.nant nk minx hospital taiping la jugak.kot sng dpt cuti :)

MasZuber Saturday, April 9, 2011 at 12:05:00 PM GMT+8  

okk, nanti share your south korea travelling agenda yea.

i nak tiru untuk trip bulan sept i nanti. :)

nishashburn Monday, April 11, 2011 at 8:00:00 AM GMT+8  

eh, sama lah tarikh kita =) boleh share itinerary? ;)

AiNa~ Sunday, April 17, 2011 at 2:36:00 AM GMT+8  

assalamualaikum,

sy plan nk g gi korea bln oktober ni, nak tny, book flight + hotel ke? atu just flight je, tp hotel book lain? ade ape2 info yg boleh share x?

kalu ade info, tlg fb sy @ Aina Zukri atau Nart Zukri ( sbb jrg jenguk blog ni)..
hope boleh reply..if you free la
thanks.

Mozo Monday, April 18, 2011 at 9:17:00 PM GMT+8  

jangan lupa isi borang keluar negara..hehe..karang x pasal2 kena tindakan tatatertib lak..

Anonymous Wednesday, November 16, 2011 at 11:16:00 AM GMT+8  

http://www.facebook.com/pages/Jalan2-korea/200768056667245#!/pages/Jalan2-korea/200768056667245

package murah.jom ke korea!^^

Anonymous Wednesday, November 16, 2011 at 11:17:00 AM GMT+8  

http://www.facebook.com/#!/pages/Jalan2-korea/200768056667245

Anonymous Friday, May 17, 2013 at 6:35:00 PM GMT+8  

Aw, this was a really good post. Finding the time and actual effort to make a top notch article… but what
can I say… I hesitate a lot and don't manage to get nearly anything done.

Feel free to surf to my webpage book of ra download chip online

Anonymous Friday, May 17, 2013 at 6:35:00 PM GMT+8  

My brother suggested I would possibly like this web site.
He was entirely right. This put up actually made
my day. You can not consider just how a lot time I had spent for this info!
Thanks!

Also visit my site :: book of ra online spielen kostenlos ohne download

Anonymous Sunday, June 9, 2013 at 7:10:00 PM GMT+8  

Does your website have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd
like to shoot you an email. I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

Also visit my blog: book of ra kostenlos online spielen

Anonymous Monday, June 10, 2013 at 1:11:00 AM GMT+8  

I like the valuable information you provide in your articles.
I will bookmark your blog and check again here regularly.
I'm quite sure I will learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

Have a look at my blog :: books of ra online spielen - http://smilevolunteers.org/ -

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP