SouTH KoRea FoR 7 DaYS

>> Tuesday, May 03, 2011



Salam... Esok pagi aku, ayah & adik2 aku akan ke South Korea.. Berikut adalah itinerary penerbangan kami berempat:

04 MAY 2010: PENANG to KUALA LUMPUR (6.50AM - 7.50AM)
04 MAY 2010: KUALA LUMPUR to SEOUL (1.55PM - 9.15 PM)

09 MAY 2010: SEOUL to KUALA LUMPUR (11.25PM - 5.10AM)
10 MAY 2010: KUALA LUMPUR to PENANG (8.15AM - 9.10AM)

Doakan kami selamat pergi, selamat di sana & selamat pulang kembali ke tanah air... InsyaAllah aku akan update segala pengalaman aku selepas pulang nanti.. :)

Dengan ini, bermulalah ekspedisi aku utk conquer benua Asia.. Heheh


Peta South Korea


Peta perjalanan penerbangan kami dari Kuala Lumpur ke Seoul



SILA KLIK BANNER INI UNTUK KE HALAMAN 'JHaZKiTaRo's Travelogue' UNTUK MEMBACA KESEMUA KOLEKSI TRAVELOGUE


12 buah komen:

Shafa Tuesday, May 3, 2011 at 10:49:00 PM GMT+8  

sentiasa teringin nak ke south korea.. jgn lupa amik pic byk2 dan letak dlm blog ya.

Imran@Copenhagen Wednesday, May 4, 2011 at 1:51:00 AM GMT+8  

wow sekarang conquer asia pulak..jgn lupa upadate with nice travelog..have a safe and enjoyable journey to Korea

CikguZue Wednesday, May 4, 2011 at 3:53:00 AM GMT+8  

salam,
praying to be there one day.
semoga selamat pergi dan balik serta dapat mencoret lebih byk kisah kembara ketika di sana.

Impian Murni Wednesday, May 4, 2011 at 5:42:00 PM GMT+8  

Alangkah seronoknya kalau dpt mengembara ke seluruh pelusuk dunia mcm Dr muda ini....You are really great...Great experience,great in everything you do and did,see and saw....teruskan perjuangan..Pray that we can join you one day...

sweetsal Wednesday, May 4, 2011 at 9:09:00 PM GMT+8  

bestnye gi korea..lepas ni gi jepun pulak..dh dekat dh tu..

xplorer Friday, May 6, 2011 at 9:13:00 PM GMT+8  

salam kenal , wah korea mmg saya tak sampai lagi tapi teringin

norfaridahanum Sunday, May 8, 2011 at 9:17:00 AM GMT+8  

wahwahwah..asia pulak.mmg xde mslh ye nak cuti even tgh intership pun?

TheFusionTea Monday, May 9, 2011 at 8:20:00 AM GMT+8  

InsyaAllah happy n safe journey. Enjoy ye.

Anonymous Thursday, March 21, 2013 at 9:19:00 AM GMT+8  

http://technologiesuae.com/#8339 medications used xanax withdrawal - mixing xanax and alcohol 2 boards

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP