MY NeW BaBY: AHK 2051

>> Thursday, January 20, 2011



Salam.. Dah lama tak update blog.. Been busy with work these days.. Mcm nak patah kaki.. Huhuhu.. Update blog ni pun sbb nak share gambar my new car, PROTON INSPIRA.. AHK 2051.. Kalau ternampak kereta ni kat tgh2 jalanraya/highway, jalan lupa hon ye. Hehehe.. Baru je dapat kereta ni hari Khamis last week lepas 2 bulan menunggu.. Lama jugak laa kan.. Alhamdulillah, dlm selama seminggu drive kereta ni, semuanya ok. Mmg best laa. Smooth je.. OK laa.. Tak dapat nak tulis lebih2.. Penat gile, post call.. :(













17 buah komen:

Seimura Thursday, January 20, 2011 at 8:09:00 PM GMT+8  

fuh memang sangat cantik new baby doctor ni.

mahal ke duit muka? ceh, sebok nye tanya.

hihi.smile.:)

mama ju, Thursday, January 20, 2011 at 9:46:00 PM GMT+8  

Aslkm

Wah bergaya sungguh dengan kereta merah berkilat tu.Alhamdulillah
Lepas ni carilah si baju merah duduk kat sebelah tu...(dah jumpa ke?)

Rozali Thursday, January 20, 2011 at 10:29:00 PM GMT+8  

Assalamualaikum Dr

boleh jalan2 kat kl ni

Wassalam

Cikgu Nurin Thursday, January 20, 2011 at 10:40:00 PM GMT+8  

AHK...bunyio dia macam AHAKs...selamat memandu doktor...

amal Friday, January 21, 2011 at 5:27:00 AM GMT+8  

orang yg ade travelog sendiri, mampu lerr beli kete mahal2..ahhahaha..gurau2..

Button Planet Friday, January 21, 2011 at 11:16:00 AM GMT+8  

Salam Dr,
wahhh mmg mantopss....lepas ni kena cari "orang" yg nak duduk kat sebelah tu pulak! heehhe...

Auntie Azzah8

fy Monday, January 24, 2011 at 11:13:00 AM GMT+8  

wah !! dah ada baby baru la... maknya mana pulak??

MULAN Monday, January 24, 2011 at 10:23:00 PM GMT+8  

wallaaaaa... happy for u.. lepas ni panjang la kaki doctor ni, utara ke selatan ke timur..

Anonymous Friday, February 4, 2011 at 2:50:00 AM GMT+8  

Alhamdulillah

cantik baby merah neh

:)

Ab Medina Wednesday, February 23, 2011 at 9:52:00 PM GMT+8  

smart la ur inspira..
i like it so much
so sporty

Anonymous Friday, February 25, 2011 at 11:43:00 PM GMT+8  

superb!!! i like! lagi2 kaler merah!!

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP