MY FiRST BooK iS oN THe WaY.. iNSYaALLaH...

>> Friday, December 18, 2009



Alhamdulillah. Berkat daripada doa semua orang, kontrak telah pun ditandatangani semalam antara aku & pihak penerbit yang ingin membukukan travelog-travelog aku. Buat masa sekarang, manuskrip buku pertama aku sedang dalam proses editan pihak penerbit. InsyaAllah, jikalau semua berjalan lancar & tiada aral melintang, buku pertama aku yang bertajuk 'TRAVELOG TURKI: BUMI KHALIFAH' itu akan berada di pasaran pada awal tahun hadapan (2010). Terima kasih sekali lagi atas segala dorongan & sokongan yang diberikan.. :)

28 buah komen:

yellowrose Friday, December 18, 2009 at 6:46:00 AM GMT+8  

tahniah jhaz!!!keep on writing!!!bleyh pos ke joden tak buku tuh???hehehehe

cikMilah Friday, December 18, 2009 at 7:13:00 AM GMT+8  

tahniah.. akak tungguuuuuu...nak yan gsiap ada signature lagi.. :)))

anjang Friday, December 18, 2009 at 11:32:00 AM GMT+8  

yes bro, aku akan dapatkan di kedai buku berhampitan, ataupun daripada bro sendiri yang dah siap di autograf

Bangganya aku

Anonymous Friday, December 18, 2009 at 5:27:00 PM GMT+8  

Salam,

Rezeki tahun baru Hijrah 1431.
Tahniah.

rosebali.

zainal mohd jais Friday, December 18, 2009 at 9:49:00 PM GMT+8  

Tahniah,

Selamat berkarya dan menyumbang kepada khazanah ilmu bangsa.

Terus sukses.

JHaZKiTaRo Saturday, December 19, 2009 at 9:03:00 AM GMT+8  

yellowrose:
thanx.. hahah.. kalau ada sambutan ramai kat jordan, insyaAllah akan diusahakan

cikmilah:
thanx kak.. hahah.. insyaAllah

anjang:
hahah.. thanx2.. no prob

joe:
thanx joe

rosebali:
alhamdulillah.. thanx

zainal mohd jais:
thanx.. :)

SoFie NuR Saturday, December 19, 2009 at 3:25:00 PM GMT+8  

congrats!!!

hope ada special delivery to ukraine ni...heheee...

Pn Kartini Sunday, December 20, 2009 at 5:09:00 AM GMT+8  

Salam:)

Blog walking..:):)

Tahniah..Rezeki dariNya jua..
Syukur akan anugerahNya ini..
Good luck:)

izan Sunday, December 20, 2009 at 3:16:00 PM GMT+8  

Assalamualaikum,

seronok sampai disini... dpt melihat tempat org dngn bantuan jhaz... dan diharapkan apa yang dihajati terkabul...

mUneer Monday, December 21, 2009 at 2:28:00 AM GMT+8  

congrats brader

jgn lupa promote nama saya. boleh je kalau nak buat buku travel untuk budak tadika.haha

PUTUBAMBU Monday, December 21, 2009 at 9:00:00 AM GMT+8  

bestnya bila impian menjadi kenyataan kan?

all the best to you..!

* salam kenal dari putu ye..

ezzati Monday, December 21, 2009 at 9:29:00 AM GMT+8  

salamzzz..

ada buku dh rupenya..nk beli 1 nnti leh?

Jard The Great Monday, December 21, 2009 at 9:32:00 AM GMT+8  

wow.. congratzz.. ehehe.. nk promote2 la kat sini ok?

Anonymous Monday, December 21, 2009 at 11:04:00 AM GMT+8  

Bravo Bro!

You deserved it. Really appreciate an 'on-line travel-log' appeared on your Blog. It shows your dedication & hard working to share every moments with us during your lovely experiencing journey..Congrats Bro!

Best Regards,

"Old-Timer"

imHepPie Monday, December 21, 2009 at 4:50:00 PM GMT+8  

congrate...bgusnya siap leh wat buku lgi...salute

MULAN Wednesday, December 23, 2009 at 5:00:00 PM GMT+8  

yaa.. one copy for me, siap ada otograp tau.. tapi nak kena amik dgn penulis nya jugak.. tak mau pos2 punya..

zino Thursday, December 24, 2009 at 10:08:00 AM GMT+8  

tahniah.... nanti boleh le dapatkan di pasaran hehe

silversarina Friday, December 25, 2009 at 7:25:00 PM GMT+8  

tahniah !! makcik nak yang masih 'panas' dan siap otograf penulis ... tak sabar nak tunggu buku tu keluar :)

iza~de~bintang Monday, December 28, 2009 at 10:17:00 PM GMT+8  

Salam singgah... waaah terkesima saya melihat catatan pengembaraan yang beitu banyak :)

Tahniah sebab berjaya mendapatkan penerbit, InsyaAllah boleh lah cari nanti :)

harith Saturday, January 9, 2010 at 5:43:00 AM GMT+8  

tahniah2..xsabor nk beli.ade sain owner lg best.sempat ke pesta buku 2010 nnti?jom pakat2 ramai jumpe sane..ehehe :) .ak nyer buku ntah bile la nk siap..haha

JHaZKiTaRo Friday, January 15, 2010 at 6:46:00 AM GMT+8  

salam.. thanx for all the supports.. terharu sgt2.. :)

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP