MeNGHiTuNG HaRi

>> Sunday, April 10, 2005

Nak balik!!! Huhuhuhuh. Tinggal 54 hari lagi sebelum aku balik Msia. 4 June 2005. Dah tak sabar gile dah ni. Mane taknye. Summer last year aku tak balik Msia sbb Europe Tour. Tiap2 hari dok mimpi balik Msia skarang ni. Ingatkan kenyataan, tapi rupe2nye mimpi semate2. Agak kecewa jugak la bile terjage dari tidur. Hehehe. Mcm banyak je bende yg menanti aku kat Msia nanti. First of all, family la of course. Second thing, rumah aku yg baru direnovate. Entah mcm mane le keadaannye. Suspen betul. Lepas tu pulak, makanan2. Hehehehe. Tak kire. Bile balik Msia nanti, aku nak balas dendam. KFC, McDonald, Pizza Hut, Burger King & mcm2 lagi la. 2 tahun tak merase weh.

Tapi before aku balik Msia, aku kene bawak ayah aku jalan2 Dublin, Paris & London. Ayah aku sampai Dublin on 25 May. On 29 May kiteorg gi Paris dgn flight dari Dublin. On 1 June kiteorg bertolak ke London dgn bus dari Paris. On 4 June, kiteorg balik Msia dari London. Ticket bus, flight & deposit hostel aku dah bayar dah. Bile ayah aku dtg, aku mintak le balik duit2 tu kat ayah aku. Heheheh. Mane aku ade duit nak support. Nak support diri sendiri pun tak mampu.

Satu perkare yg buat aku risau ialah pasal oral. Oral Renal/Urinary Disease jatuh on 2 June. Oral Basic Mechanisms of Disease jatuh on 3 June. 2 lagi oral still belum diumumkan bile. Huhuhuh. Kalau aku kene oral camne eh? 29 May aku dah takde kat Dublin dah. So, hopefully aku tak kene oral la. Hopefully sgt2. Doakan le aku skali k.

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP