KuLiT BuKu TRaVeLoG aNDaLuSia: PeRMaTa iSLaM YaNG HiLaNG

>> Sunday, October 17, 2010



InsyaAllah... Karya kedua aku yang berjudul TRAVELOG ANDALUSIA: PERMATA ISLAM YANG HILANG bakal diterbitkan tidak lama lagi. Gambar di atas adalah contoh kulit buku tersebut. Doakan semuanya berjalan dengan lancar ye..

Buat masa kini, aku sedang sibuk bertugas dalam posting MEDICINE di HOSPITAL TAIPING.. Penat tak terkira. Setiap hari kerja dari pukul 7.00 pagi sampai ke malam. Cuti hujung minggu pulak sehari je. Boleh kata setiap hari kena marah dgn MO & Specialist.. Sabar je laa. Mujur la nurse2 baik2 belaka & banyak membantu.. Begitu jugak dgn HO-HO yang lain.. Buat masa sekarang, aku masih belum oncall lagi. Masih di dalam tagging weeks..


SILA KLIK BANNER INI UNTUK KE HALAMAN 'JHaZKiTaRo's Travelogue' UNTUK MEMBACA KESEMUA KOLEKSI TRAVELOGUE


12 buah komen:

auntie Azzah8 (ummu Asma' - Jordan) Sunday, October 17, 2010 at 8:03:00 PM GMT+8  

Salam Doktor,

Tahniah sudah memulakan tugas...Taipingg...! Auntie rindu Taiping..pernah duduk situ dan bersekolah di TMGS...(tahun 70an dulu...)

Tahniah...nak keluar buku kedua... jangan lupa masukkan nama auntie dalam senarai pembeli pertama... (kena sign tau) nnt dah keluar, bgtau auntie brp harga nnt auntie transfer duit...k

samanosuke_04 Monday, October 18, 2010 at 5:11:00 AM GMT+8  

perghhh... dah dua buku.. mantap2.. hehe.. tapi xbaca lagi yg first tue.. cepatnye ko tulis buku

dandelion kiss Monday, October 18, 2010 at 10:43:00 PM GMT+8  

salam doc,
tahniah kerana sudah sibuk bekerja.
sudah tidak boleh merayau tengok wayang dan beronline sahaja!
kerja elok2, doc...
semangat nak redah MPH nanti cari buku travelog Andalusia pula. dulu kita cari dekat MPH pavi tak de kan? hahaha

ouh, ya! jangan asyik 'cuci darah' je ok!

daa! =)

Mr. Ino Tuesday, October 19, 2010 at 5:41:00 PM GMT+8  

Salam Doktor,

Tahniah, semoga buku kedua ini pun turut sukses. Harap2 banyak la gambar berwarna dalam buku kali nie.

hazlin Wednesday, October 20, 2010 at 1:18:00 AM GMT+8  

salam,
congrats dan selamat brtugas. tentu seronok dapat mengimbau kisah lama terutama zaman sekolah..

bestnya pandai tulis buku...

miss hyena Sunday, October 24, 2010 at 9:02:00 PM GMT+8  

congrat..sudah memeulakan tugas n tlis bku g.^ ^

Afzainizam Thursday, November 4, 2010 at 2:15:00 AM GMT+8  

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Chit Ana Monday, November 29, 2010 at 3:56:00 PM GMT+8  

salam doktor..tertanye2 bile nak update blog ni ;)

Anonymous Monday, March 4, 2013 at 11:42:00 AM GMT+8  

valium for anxiety valium 10mg diaze-10 - buy valium in dublin

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP