MuSiM BuNGa Di DuBLiN

>> Sunday, April 18, 2010



Salam. Errmmm. Alhamdulillah. Exam sudah pun tamat. Waktu ini aku sedang menanti official result yg berkemungkinan akan dikeluarkan beberapa hari lagi. Unofficial result telah pun keluar. Aku telah diberitahu oleh tutor aku yang aku telah pun lulus. Namun, hati aku belum tenang selagi aku belum melihat sendiri official result. Harap2nya apa yg diberitahu oleh tutor aku itu tepat. Selalunya tepat.. :)

Travelog Manchester & Liverpool masih lagi dalam proses editan. InsyaAllah akan dimuatkan dalam blog Aku Sebutir Pasir tidak berapa lama lagi. Utk mengisi masa yg ada, aku sekadar menyelitkan beberapa keping gambar bersempena Musim Bunga yang baru sahaja tiba di bumi Dublin, Ireland. Gambar2 ini diambil sewaktu aku berjalan2 di St Stephen's Green Park siang tadi. Enjoy. :)





























14 buah komen:

Wawan Saini Sunday, April 18, 2010 at 5:36:00 AM GMT+8  

Pergh..
lawa blaka kat bunga 2.
nanti petil buat balik malaysia..:)

btw..
congrats yea sal exam 2.:)

rezeki Sunday, April 18, 2010 at 6:30:00 AM GMT+8  

salam jhaz
insyallah , lulus

cantik bunga berwarna warni, indah ciptaan Allah

penuh kat park tu , semua dok lepak
dah jadi budaya mereka

a kl citizen Sunday, April 18, 2010 at 7:24:00 AM GMT+8  

cantik2 bunga kat sana.

teringin betul nak menapak di sana

Anonymous Sunday, April 18, 2010 at 8:13:00 AM GMT+8  

salam....

Subhanallah, lawa bunga2 tu.

semoga hati saudara juga berbunga seindah itu apabila keputusan peperiksaan keluar nanti...amin.

Hajah Zainab bt Abdullah Sunday, April 18, 2010 at 8:32:00 AM GMT+8  

salam,

alhamdulillah...tahniah lulus exam.

cantiknya suasana kat sana waktu musim bunga ni...subhanallah.

mama ju, Sunday, April 18, 2010 at 8:35:00 AM GMT+8  

salam anakanda

seronok tengok bunga daffodil dan tulip tu cantik sangat.Jangan lupa bergambar dgn bunga tu...poslah macam2 gaya...jangan lupa buat siaran langsung!

iBu...gUru Sunday, April 18, 2010 at 10:56:00 AM GMT+8  

ya allah cantik nyer...........kagum dgn ciptaanNya

btw................. tahniah

Abdul Munir Sanusi Sunday, April 18, 2010 at 11:42:00 AM GMT+8  

Congrat sbro!


Congrats yang OFFICIAL akan mendatang lepas ni. Heh.

p/s- Musim bunga dekat Jordan hanya 2 minggu sahaja. Bersepah kiri kanan mahupun dekat 'devider' jalan

-И α Ě ɨ Ľ α- Sunday, April 18, 2010 at 2:54:00 PM GMT+8  

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nye
SUBHANALLAH!!

kt cni pon bunga & rumput2 berkembang wane wani!!

tp lg mantap lah kt dublin
jeles nyee..bile la nk sampai sane plak ;)

do walking on my blog hihih

Anonymous Sunday, April 18, 2010 at 3:36:00 PM GMT+8  

As Salam,

Tahniah3 walaupun tak offcial lagi.Insyaallah berjaya dengan cemerlang.

Maasyaallah tabaraqallah.....cantiknya musim bunga di Dublin,teringat saya musim bunga di Tasmania ketika di sana tak lama dulu.

Wassalam.
rosebali Saudi.

Nadhirah Ahmad Sunday, April 18, 2010 at 3:42:00 PM GMT+8  

how i miss all those daffodils n tulips. kt mesia, msti dh ad yg gtal nk petik.. kt sana, jrg plak tgk

Chef Aduka Sunday, April 18, 2010 at 3:53:00 PM GMT+8  

Suka tengok Daffodil kuning tuh...Kat mesia pun ada tulip jugak tau,kat perak.

mohdandmeriam Sunday, April 18, 2010 at 4:35:00 PM GMT+8  

salam jhaz..wow cantik2nya bunga2 dimusim bunga..beruntung sapa yg dapt pelunag menikmati musim bunga disana..
tahniah makcik ucapkan diatas result tu..bila pulangnya kemalaysia..

nurazzah8 Wednesday, April 21, 2010 at 8:44:00 PM GMT+8  

Salam anakanda Jhaz,
Tahniah kerana lulus periksa akhir...semoga hari-hari mendatang akan menjanjikan sesuatu yang lebih bermakna dalam hidup Jhaz.

Cantiknya bunga2 tulip tu... letak lah kat fb, pastuh tag auntie ya...

kalau datang Shah Alam roger auntie tau... ambik no nih.. 019-267 1825 ...auntie nak minta Jhaz sign buku yg auntie beli hari tuh...

Auntie nk mintak tolong boleh ke? boleh belikan auntie fridge magnet London atau mana2 kat UK? nanti balik auntie bayar...gitau no akaun..nanti auntie transfer duit...kalau tak menyusahkan lah...jika menyusahkan tak payah...

Auntie Azzah8

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP