PHoToS in eiRe..

>> Tuesday, September 23, 2008

Ade beberapa org komen yg gambar2 kat blog aku ni penuh dgn gambar2 kat negara lain je. Gambar2 kat Ireland mcm takde langsung. Huhuhu. Ok la ok la. Aku sendiri pun perasan jugak sebenarnye. Heheh. So, ni aku selitkan la sikit gambar2 kat Ireland.

Bulan lepas, aku & beberapa org budak junior RCSI (Royal College of Surgeons in Ireland) telah membuat beberapa Road Tour pusing2 Ireland dgn kereta yg kami sewa. Pengalaman yg tak boleh dilupekan. Kalau boleh, aku taknak semue tu berakhir. Huhuhu. Bln ni budak2 ni akan masuk ke Tahun ke-3. Cepat betul masa berlalu. Rasenye mcm semalam je dieorg ni pertama kali menjejakkan kaki di bumi Ireland. Aku mmg berkawan rapat dgn budak2 ni walaupun dieorg 4 thn lebih muda drp aku. Berkawan dgn dieorg membuatkan diri aku terasa lebih muda. Hahahah. Budak2 ni mmg best & full of fun. Aku dah anggap dieorg mcm adik2 aku sendiri. Asrih, Azmie, Shamil, Mior, Ipin, Rosnal, Nas, Jamiey & tetamu khas dari Sabah, Narimah aka N (our new lawyer who just graduated from a local Uni in UK). Thanx so much for the wonderful experiences. I love u guys..

p/s: Sorry sbb aku tak dpt bercerita dgn lebih panjang. Buat masa sekarang aku tgh sibuk study utk exam yg bakal menjelang tidak lama lagi. Hopefully korang akan enjoy melihat gambar2 kat bawah. Pictures sometimes tell the stories..



City Hall, Belfast


Beautiful view of Giant's Causeway


Giant's Causeway (in the rain)


Giant's Causeway (in the rain)


Giant's Causeway (in the rain)


Powerscourt Garden, Dublin


Powerscourt Garden, Dublin


Powerscourt Garden, Dublin


Powerscourt Garden, Dublin


Glendalough, Co. Wicklow


Glendalough, Co. Wicklow


Glendalough, Co. Wicklow


Glendalough, Co. Wicklow


My birthday surprise. Thanx guys!!


My birthday surprise. Thanx guys!!


Glendalough, Co. Wicklow


Glendalough, Co. Wicklow


Glendalough, Co. Wicklow


Glendalough, Co. Wicklow


Cobh, Co. Cork


Cobh, Co. Cork


Sisa kapal Titanic, Cobh, Co. Cork


Cobh, Co. Cork


Killarney National Park, Co. Kerry


Killarney National Park, Co. Kerry


Killarney National Park, Co. Kerry


Killarney National Park, Co. Kerry


Killarney National Park, Co. Kerry


Killarney National Park, Co. Kerry


Sneem, Co. Kerry


Solat tiang agama


Dingle, Co. Kerry


Memburu Fungie si Dolphin, Dingle, Co. Kerry


Fungie si Dolphin, Dingle, Co. Kerry


Cliffs of Moher, Co. Clare

26 buah komen:

~nareemwahkz you~ Tuesday, September 23, 2008 at 6:28:00 AM GMT+8  

HAHAHAHA. weh. bila masa plak N graduate dr local uni kat UK? dr uitm laa.. i went to UK for my 3 months vacation :)) doktor salah konsep lagi. boleh saman ni. gimme e moneh, moneh, moneh! :D

jamieY jaLiL Tuesday, September 23, 2008 at 8:16:00 AM GMT+8  

hahaha tu la tsalah konsep ni skjp..lawa plak kerry island...

bha good luck xm ya :D u can do it tu..ingt ja kami nyanyi lagu gunung kinabalu tok abg jhaz klu pnt stadi hehe

[danial][ma] Tuesday, September 23, 2008 at 1:38:00 PM GMT+8  

hej! jhazkitaro...all the best of your coming exam...happy eid mubarak too...

Muhafis Tuesday, September 23, 2008 at 6:08:00 PM GMT+8  

jaz, thanx kerna
upload gmbr2 di dublin ireland.. yeke nie?
syokk woo.. best cuci mata..hit me back kay..

thani_abdulaziz Tuesday, September 23, 2008 at 11:45:00 PM GMT+8  

ini tidak adil.. gambar tu mcm kekurangan someone.. hmmmmm.... hmmmm.... i demand for re-tour! hahaha..

Faiza Wednesday, September 24, 2008 at 4:48:00 AM GMT+8  

salam jhaz...

cantik scenery kat Ireland...anyway,wish you good luck & all the best for ur exam...you can doit...berserah hanya pada Allah...best wishes,k....salam...:-)

kamitaken a.k.a Lutfi Lokman Wednesday, September 24, 2008 at 10:25:00 AM GMT+8  

ooo.. bestnya.. hijau jer pemandangan.. heheehe.. salam ramadhan dan selamat hari raya yang bakal menjelma!~

mOhD^.^rAz Wednesday, September 24, 2008 at 12:37:00 PM GMT+8  

huhu..
best kan dpt meneroka tmpt org..
banyak benda baru leh kita tgk..
InsyaAllah nk g menjelajah jugak..
tggu masa yg seswai :)
layannnn....

Selamat berpuasa

SELAMAT HARI RAYA

amy emyla Wednesday, September 24, 2008 at 6:20:00 PM GMT+8  

hai...dh singgah pon kamu nyer page...wOw byk lerr gambo nyerr...ske travel yep...huuu...sgt besttt!!

zany Thursday, September 25, 2008 at 2:23:00 AM GMT+8  

selamat hari raya. eee cantik2 pemandangan di dublin.

MULAN Thursday, September 25, 2008 at 11:18:00 AM GMT+8  

happy belated birthday... eid mubarak to u & maaf zahir batin..

PINATBATE Thursday, September 25, 2008 at 9:24:00 PM GMT+8  

salam Ramadan
Cantik semua gambar-gambar ni...terharu gambar solat tiang agama..

Sue Friday, September 26, 2008 at 2:42:00 PM GMT+8  

salam. agree dgn pinatbate. Gambar sgt cantik. Paling terharu dgn pic solat tu. Insaf saya.

best of luck for ur coming exam. N salam aidilfitri.

hani Friday, September 26, 2008 at 3:28:00 PM GMT+8  

cantik la pemandangan kat sana...bestnya kalo dapat g jalan2 kat sana nih..hehehehe

selamat hari raya!...:)

bitiqe Friday, September 26, 2008 at 4:15:00 PM GMT+8  

Thank you for visiting my site... greetings from Jakarta

Asrih Arif Sunday, September 28, 2008 at 7:08:00 PM GMT+8  

(feymes nya aku)... hahahhaha itu jer yg penting! hooooo! Gud lak bang jhaz! Yeeeha!

bumilangit Monday, September 29, 2008 at 8:05:00 AM GMT+8  

waahh,

bila aku rindu dublin, aku rindu taco dogs!!

nyum nyum

abadi Friday, October 3, 2008 at 8:50:00 PM GMT+8  

haha jhaz kau dah tua... :)

Faisal Admar Friday, October 10, 2008 at 12:19:00 AM GMT+8  

haha i ada baju berlin tuh! long sleeve. beli di berlin sekali dengan watch. 1 set.

aizat91 Tuesday, November 25, 2008 at 9:39:00 PM GMT+8  

askm..
nice blog..
eee..bestnye dpt study bidang perubatan n study kat sane...
sy pn nk..
mcm ner kamu dpt masuk study perubatan kat sane??
give some tips plz!!!

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP