Hmmmmm

>> Friday, August 01, 2008

MAJALAH 'REMAJA' KELUARAN 15 JULY 2008 (sila klik utk besarkan gambar)


Page 1


Page 2


Page 3

Hmmm.. Mcm banyak je bende yg writer ni reka sendiri.. Captions gambar2 pun die main hentam je.. Huhuhuhu.. Caption gambar2 kat Page 1 teramatlah salah. Tempat2 tu bukannye kat Ireland. Caption gambar kiri sekali/atas sekali kat Page 3 pun salah jugak. Tu bukannya gambar 'Kenangan di bulan Ramadhan', tapi sebenarnye 'Kenangan di Hari Raya'. Haii....

21 buah komen:

Syarifah Salha Syed Ahmad Saturday, August 2, 2008 at 6:48:00 PM GMT+8  

Blog yang menarik. Padat dengan informasi tempat-tempat bersejarah.

zany Sunday, August 3, 2008 at 10:03:00 PM GMT+8  

biasalah dik, penulis nak cepat tu, patutnya adik kena ada kat situ, edit apa yang perlu. Anyway, bertuah, muda2 lagi dah jauh perjalanan

MULAN Monday, August 4, 2008 at 12:14:00 AM GMT+8  

takpe, takpe.. gabrah ke masa buat tu..?

Chibi Maruko Monday, August 4, 2008 at 12:45:00 AM GMT+8  

Ha, bagus, dulu akak pun selalu hantar cita dalam remaja, tapi lepas tu libur... berapa dia bayar.. akak dulu majalah libur, dorang kirim cek 300.00 ringgit :)

zino Monday, August 4, 2008 at 1:33:00 AM GMT+8  

ok tu sebagai permulaan lama lama nanti terror lah tu..

JHaZKiTaRo Monday, August 4, 2008 at 10:46:00 AM GMT+8  

To Syarifah Salha Syed Ahmad:
Terima kasih atas penghargaan yg diberi. :)

To zany:
heheh. takpe. saye tak salahkan die pun. ala. actually, saye tak kisah sebenarnye ape yg die nak tulis, asalkan tak melampaui batas, cukup laa kan. :) and thanx for the compliment. :)

To MULAN:
Hahaha. No blame on him..

To Chibi Maruko:
Eh. Tu saye bukan hantar suka2 akak. Penulis yg mintak saye ceritakan latar belakang saye sikit2.. Saye tulis bukan utk dpt duit pun. ikhlas. :)

To zino:
hehehe..

miszrLina Monday, August 4, 2008 at 11:28:00 AM GMT+8  

salam..

wah..bestnye dpt masuk mag ;)
and sharing perjalanan yg u lalui...
chaiyOk! teruskan usaha ;)

cikgu panji Monday, August 4, 2008 at 9:29:00 PM GMT+8  

seronoknya dpt peluang makan angin gitu.

A t i Q a h Monday, August 4, 2008 at 9:33:00 PM GMT+8  

Salam ziarah.
Wah. Masuk majalah. =)
Tahniah2.

nieja Monday, August 4, 2008 at 10:05:00 PM GMT+8  

oh u rupenye..
hoho~

btw
salam kenalan

tyka Tuesday, August 5, 2008 at 1:31:00 AM GMT+8  

oh awak la yer yg msok remaja tu.. tenks sbb sudi melawat blog sye.. really appreciate it.. nice blog u have

mother of two Tuesday, August 5, 2008 at 5:21:00 PM GMT+8  

dulu syok gak baca remaja nie. tapi la nie takla.. sbb dah tak remaja.
tapi kalau depan mata layan gak...

take care..

JHaZKiTaRo Friday, August 8, 2008 at 4:48:00 PM GMT+8  

To miszrlina:
wsalam.. Alhamdulillah.. actually, saye tak harap pun dpt masuk magazine.. heheh :) teruskan usaha jugak!!

To cikgu panji:
Alhamdulillah..

To A t i Q a h:
salam.. thanx for dropping by. Thanx.. :)

To nieja:
'oh u rupenye??' hmm.. musykil2.. salam kenalan too..

To yka:
aah.. saye laa kot.. heheh.. same2.. dont mention it.. thanx for the compliment..

To mother of two:
hahaha.. terus terang, saya sendiri tak pernah baca majalah tu..

JHaZKiTaRo Wednesday, August 20, 2008 at 2:26:00 PM GMT+8  

to cikdinz:
heheh.. itu laa.. tak sangka.. :)

Norazmi Thursday, August 21, 2008 at 4:52:00 AM GMT+8  

salam...wah abg jazz main prezz skrg nih..anyway lawa la blog nih..lg satu citer yg 1st skali sgt2 best...

JHaZKiTaRo Saturday, August 23, 2008 at 9:41:00 PM GMT+8  

To Norazmi:
wsalam.. heheh.. biase laa.. yg pentingnye, press yg cari I, bukan I yg cari press.. Hehehe :P. Thanx for the compliment!! Ooo.. Road TO Guantanamo tu ke maksud u?? Citer tu mmg best gile..

Chibi Maruko Thursday, September 4, 2008 at 7:10:00 AM GMT+8  

memula itu yang akak buat, ikhlas, tetiba dapat check selepas satu lagi cita tersiar.. dorang nak kasi, terima ajelah, lepaslah beli backpack baru.. 4 majalah berlainan jugak cita akak keluar tapi semua dalam karangkraf.. ni dorang minta tuliskan cita pasal quebec city.. tapi tak terbuat lagi, busy..

Anonymous Thursday, September 11, 2008 at 11:49:00 PM GMT+8  

i ade tgk mjlh tue, shock jugak. rasenyer pic page 1 yg ader yatch tue cam kat monaco, monte carlo kot. kalu x salah la...

Faisal Admar Friday, October 10, 2008 at 12:23:00 AM GMT+8  

wah! masuk majalah REMAJA. hehe tahniah bro. hmm. study medic di dublin ke? kenal tak firdaus? best kan biasiswa berlambak =p

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP