BeReHaT BuaT SeKeTiKa...

>> Thursday, March 06, 2008

First of all, aku nak mintak maaf banyak2 kpd mereka yg ternanti2 sambungan kisah pengembaraan aku di Estonia, Lithuania & Latvia dan juga kisah pengembaraan aku di Newcastle, Nottingham, Morocco & French Riviera. Aku sebenarnye tgh sibuk study utk final exam yg bakal menjelang tak lama lagi. Sbb tu la sejak kebelakangan ni aku asyik promote video2 saje. Heheheh.

Final exam kiteorg akan bermule pd tarikh 14 April (tinggal lebih kurang sebulan je lagi) & akan berakhir pd tarikh 30 April. So, by 1 May kiteorg dah free dah. Dan Graduation Day kiteorg akan diadakan pd tarikh 5 June (Semue warga Malaysia di Dublin dijemput datang!! Jgn lupe!!!). InsyaAllah parents aku & adik lelaki aku akan datang utk Graduation Day. Dieorg akan tiba di Dublin pd 1 June nanti. Aku akan membawa dieorg jelajah Ireland dgn kereta sewa & juga ke Paris & London. Kemudiannya, aku akan balik ke Malaysia buat selama2nya (insyaAllah) pd hari Sabtu, 14 June.

Memandangkan kiteorg mempunyai masa yg terluang sepanjang bulan May nanti, aku telah pun membuat plan utk menakluki negara-negara di rantau Balkan selama 3 minggu (3-24 May). Negara2 tersebut ialah Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia, Hungary, Romania, Bulgaria, Macedonia & juga Turki. Spt biasa, aku travel seorg diri. Harap2 semuenye selamat nanti.

Ok la. Since final exam aku dah tak lama lagi (tgh cuak gile skarang ni), aku terpaksa la berehat buat seketika dari dunia blogging mulai hari ni. Blog Aku Sebutir Pasir ni insyaAllah akan aktif semula selepas final exam aku tamat, iaitu pada tarikh 1 May. Diharapkan korang semua bersabar & terus memberi sokongan kpd blog ni. Dan tolong doakan kejayaan aku & kawan2 aku dlm final exam kiteorg nanti. Diharapkan semue org dpt graduate pd 5 June nanti tanpa sebarang masalah.

Sekian, wassalam. Jumpe lagi 1 May nanti. :)

2 buah komen:

Maizura Mohd Ederis Wednesday, July 23, 2008 at 6:00:00 PM GMT+8  

SAlam. Tks kerana ziarah blog saya. SAya pun orang Parit Buntar. (Taman Harapan)

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2004-2011: Aku Sebutir Pasir

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP